Charlies mamma - Ebba

> Tillbaka till stamtavlan

 

Foto från matte, Annika Tungel

Ebba är en mycket söt och trevlig hund, som alltid är glad när man träffar henne. Så här beskriver matte Annika henne:

"Ebba är en förtjusande söt och trevlig liten pudelflicka med en stor portion självförtroende. Hon är på samma gång både självständig och tillgänglig - en utomordentligt lyckad kombination.

Ebba blev Svensk Utställningschampion i Sundsvall 3-4 augusti 2002, då hon tog Cert både på lördagens internationella utställning, anordnad av Västernorrlands Kennelklub, och på pudelspecialen på söndagen. På söndagen blev hon dessutom BIR och BIS 2.

Ebba är en av de vinstrikaste mellanpudlarna år 2002 - efter bara sex utställningar! Ebba har också genomgått MUH-test (Mentalbeskrivning för Unghund) vilket hon klarade med glans. Ebba är DNA-testad för prcd-formen av PRA och fick resultat "A" - d v s hon har inga anlag för den fruktade sjukdomen och kan inte själv överföra den till sina valpar. Vi har ingen PRA i våra linjer så långt vi kan se, men det är ändå väldigt bra att få det bekräftat.

Det viktigaste av allt är i alla fall att Ebba inte bara är vacker och modig, hon är dessutom en otroligt trevlig och mysig liten hund, med ett behagligt och vänligt väsen och alltid glatt humör!"
Källa: www.pudlar.nu

 


            
                 Foto från matte, Annika Tungel
 
 


      
       Foto från matte, Annika Tungel
       Den svarta valpen är Charlie!