Charlies mormor - Bina

> Tillbaka till stamtavlanFoto från matte, Annika Tungel
Av alla familjen Tungels hundar, är Bina Bosses favorit. Hon vill alltid pussas var man än träffar henne. Så här beskriver matte Annika henne:

"Bina Bus är familjens Pippi Långstrump, en aktiv liten hund som alltid hittar på oväntade roliga saker och som är duktig på - bland annat - att klättra i träd och att svara i telefon. Hon älskar alla människor och tror att alla älskar henne, vilket de oftast också gör. Bina säger: "Jag är Bina, jag är Brun och jag är Bäst!"

Bina är flockens polis och vill gärna bestämma över de andra hundarna i huset. Hon är totalt orädd och har klarat miljötestet för blivande räddningshundar med glans – ingenting kan få Bina att tappa fattningen. Bina är också duktig på agilitybanan och tycker sökövningar är bland det roligaste som finns. Hon har ovanligt lätt att lära nya saker.

Hon är utställd en gång - på SPK:s specialutställning i Stockholm 1998, med 1:a pris i Juniorklass. En tik av utmärkt typ och storlek och med bästa tänkbara mentalitet - hon är verkligen en liten hund som är så nära idealhunden man kan tänka sig."
Källa: www.pudlar.nu

 

      
Foto från matte, Annika Tungel
    
Foto från matte, Annika Tungel